بسم الله الرحمن الرحیم
اهمیت رسانه ها بویژه رسانه های تصویری و تاثیر مستقیم آنها بر روی افکار عمومی و فرهنگ عمومی جامعه بر کسی پوشیده نیست ، در عصر ما افکار عمومی جهان در دست رسانه های جهانی است .
تبلیغات نقش اساسی در تحولات بین المللی دارد به طوری که باعث می شود مردم ملتی ایران را خطر برای جامعه بین المللی بدانند و مردم ملتی دیگر اسرائیل را خطر بدانند ، همین تبلیغات به شکل ابتدایی تری باعث شد که شامی ها نوه پیامبر و خانواده اش را مرتد و خارج از دین بدانند و به جنگ ایشان بروند و ...
در هر کشوری رسانه های آن کشور فرهنگ غالب بر جامعه را مدیریت و جهت دهی می کنند که قویترین این رسانه ها صدا و سیما است . در زمان طاغوت صدا و سیمای ایران علنا تبلیغ فساد و فحشا و غنا و بی بند باری را می کرد که البته از آن بیش از این انتظار نمی رفت چون رسانه طاغوت بود .
حضرت امام خمینی اعلی الله مقامه در مورد صدا و سیمای قبل از انقلاب می فرمودند : « رادیوتلویزیون در زمان طاغوت کارهاى طاغوتى مىکرد. نصف کارش به این مىگذشت که جوانهاى ما را تضعیف کند به واسطه موسیقى. موسیقى تضعیف مىکند روح انسان را. موسیقى اسباب این مىشود که انسان از استقلال فکرى مىافتد. نصف کار رادیو تلویزیون قضیه موسیقى بود؛ یا نمایش دادن یک صحنه هایى که جوانهاى ما را به فساد مى کشید. وقتى جوان آمد رفت بیرون، سینما مىرود مىبیند که آن بساط است، از راه سمع و بصر در اینجا آن بساط است، وقتى منزل مىآید تلویزیون را باز مىکند مىبیند این طور، وقتى مجله را باز مىکند مىبیند این طور، وقتى روزنامه را مىخواند مىبیند این طور است، وقتى تبلیغات آنها را مىبیند، مىبیند این طور است، مىخواهد چه بشود یک مملکتى؟ اگر این طور شد، جوانهاى ما چه بشوند؟ اینها همین مىشوند که دیدید که به کلى مملکت ما از بین رفت. »
با وقوع انقلاب اسلامی توقع می رفت که رادیو و تلوزیون ما رنگ اسلامی و انقلابی داشته باشد و افکار عمومی را به سمت فرهنگ اسلامی سوق دهند ، صدا و سیما علاوه بر رعایت حدود اسلامی مروج آنها هم باشد ، نه اینکه همان برنامه های طاغوتی را ولی در قالب به ظاهر اسلامی پیاده کند .
وقتی به صدا و سیما از اول انقلاب نگاه می کنیم متوجه برخی انحرافات خزنده ولی بسیار محتاط در آن می شویم که اخیرا به شکل محسوسی بسیار گسترش یافته است .
بنده به برخی از انحرافاتی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و با اساس اسلام و انقلاب مخالف است و بلکه اسلام را هدف تهاجم قرار داده است اشاره می کنم :
- ترویج موسیقی حرام
از نظر تمامی مراجع عالیقدر ما موسیقی مطرب ( موسیقی که بشود با ریتم آن رقصید ) قطعا حرام است و هیچ اختلافی در آن نیست ، ولی با این وجود صدا و سیما از این نوع موسیقی حرام استفاده فراوانی می کند ، خدا نکند که عیدی باشد ، به بهانه میلاد اهل بیت بازار بزن بکوب راه بیاندازند و اعلام شادی کنند !
جالب آنکه بسیار اتفاق می افتد که از آهنگ های لس انجلسی استفاده می کنند با این تفاوت که کلام آن را حذف می کنند و آهنگش را پخش .
بسیار برای بنده و رفقا اتفاق افتاده است که وقتی به راننده تاکسی در مورد پخش موسیقی تذکر داده ایم در جواب شنیده ایم : حاج آقا نوار نیست ، رادیو ی خودتونه !
چیزی که بیشتر موجب نگرانی می شود استفاده مداوم از موسیقی در برنامه های کودک است برای مثال می توان برنامه فیتیله ( دین و ایمان تعطیله ) را نام برد ، این برنامه از آهنگهای مطرب به صورت افراطی استفاده میکند ، کودکی که با این برنامه رشد کند وقتی بزرگ شد چه می شود ؟
کودکی که با موسیقی پخش شده از صدا و سیما بزرگ شد (با فرض اینکه به ماهواره دست رسی ندارد ) وقتی بزرگ شد میتواند یک انسان با شخصیت و مومن و مذهبی باشد ؟
موسیقی مانند مواد مخدر است ، کسی معتادش شد ترکش سخت است .
امام خمینی رحمت الله علیه در زمینه پخش موسیقی از رادیو تلوزیون می فرمایند :
« اگر شما علاقه دارید به اسلام، علاقه دارید به کشور، علاقه دارید به ملت خودتان، این دستگاه را اصلاحش کنید؛ یعنى غربى نباشید، غرب زده نباشید، که حتماً باید بین این خبر و این خبر، موسیقى باشد، یک طرح دیگرى درست کنید، یک چیز دیگرى. اخبار را زیادترش کنید، یک کارهایى بکنید که موسیقى را ترکش کنید. شما خیال نکنید که موسیقى یک چیزى است براى یک مملکت مترقى. موسیقى خراب مىکند دِماغ بچههاى ما را؛ مغز بچههاى ما را فاسد مىکند. دائماً تو گوش یک جوان موسیقى باشد، این دیگر به کار نمى رسد؛ این دیگر نمىتواند فکر جدى بکند. اینکه ما مىگوییم که اینها را از بین ببرید و مکرر من گفتهام، شاید تا حالا ده مرتبه بیشتر من به آقاى قطب زاده (رئیس وقت صدا و سیما که بعدها به جرم اقدام جهت کودتا علیه نظام و برنامه ریزی برای به قتل رساندن امام خمینی اعدام شد) گفتهام که آقا این را بردارید از آن، مىگوید نمىشود. من نمىدانم این «نمىشود» یعنى چه؟ چرا نمى شود؟
... نباید دستگاه تلویزیون جورى باشد که ده ساعت موسیقى بخوانند... اگر بخواهید مملکتتان یک مملکت صحیح باشد، یک مملکت آزاد باشد، یک مملکت مستقل باشد رادیو و تلویزیون را تبدیلش کنید به یک رادیو و تلویزیون آموزنده، موسیقى را حذف کنید. نترسید از اینکه به شما بگویند که ما موسیقى را که حذف کردیم کهنه پرست شدیم! باشد ما کهنه پرستیم! از این نترسید. همین کلمات نقشه است براى اینکه شماها را از کار جدى عقب بزنند ...
یک آدمى که مغزش به موسیقى عادت کرد نمىتواند براى مملکت مفید باشد. و اینهایى که بازى خوردند از خارج، یا بازى نخورده عمّال خارج هستند، و ترویج موسیقى مىکنند، ترویج فحشا مىکنند، ترویج این کارهایى که جوانهاى ما را به تباهى مىکشد مىکنند، اینها نتیجه کارهایشان این است که یک مملکت را که قدرتش باید از جوان سرچشمه بگیرد، باید جوان، آن قدرت را داشته باشد تا اداره بکند، این قدرت را از جوان مى گیرند.
یک مغزى که دنبال این رفت که موسیقى گوش کند- موسیقى که الآن هم هست که خیر، موسیقى یک چیزى مثلًا تربیتى است- یک مغزى که دنبال این رفت که موسیقى گوش بکند، و عادت به این [کرد] این مغز مریض مىشود، این نمىتواند فکر این بکند که کشورش به چه حال دارد مىگذرد، چه مىگذرد در آن؛ دیگر دنبال این نیست، مثل یک آدم هروئینى مىماند.
باز هم این را تکرار مىکنم که موسیقىها باز کمى هست، باید اشخاصى که مطلعند اینها موسیقى هستند مشاهده کنند ببینند اگر یک چیزى را مىبینند موسیقىاش را نمىتوانید رد کنید، اصلش را رد کنید ...
اینکه مىگویند که اگر چنانچه موسیقى در رادیو نباشد آنها مىروند از جاى دیگر مى گیرند موسیقى را، بگذار بگیرند از جاى دیگر، شما عجالتاً آلوده نباشید؛ آنها هم کم کم برمى گردند به اینجا. این عذر نیست که اگر موسیقیى در رادیو نباشد، آنها مىروند از جاى دیگر موسیقى مىگیرند. حالا اگر از جاى دیگر موسیقى بگیرند، ما باید به آنها موسیقى بدهیم؟! ما باید خیانت بکنیم؟! این خیانت است به یک مملکتى، خیانت است به جوانهاى ما. این موسیقى را حذفش کنید بکلى، عوض این یک چیزى بگذارید آموزنده باشد. کم کم مردم را و جوانهاى ما را عادت به آموزندگى بدهید؛ از آن عادت خبیثى که داشتند برگردانید »
رفقا،مشکل ما مسئولان هستند ، مسئولانی که یا جاهل هستند یا خائن ، مشکل ما نبود نیروی مومن و متعهد انقلابی است .
یک جلسه ای بود با حضور رئیس اداره ارشاد وقت استان آذربایجان شرقی که بنده هم در این جلسه حضور داشتم ، به ایشان عرض کردم که آقای فلانی اصرار شما و دوستانتان بر موسیقی چیست ؟ چرا این همه از موسیقی آن هم حرام استفاده می کنید ؟
در جواب فرمودند : اگر ما پخش نکنیم می روند ماهواره نگاه می کنند !
گفتم این چه حرفیه که می فرمایید ، کسی که اهل ماهواره است که نمی آید موسیقی شما را گوش کند ، این دو نفری هم که مقید هستند و تلوزیون اسلامی را می خواهند نگاه کنند شما خراب می کنید ، می فرمایید یکباره در تلوزیون فیلم های مبتذل پخش کنیم تا مشتری هایش از ماهواره نبینند ؟
این مسئول با این طرز فکر به اسلام و انقلاب خدمت میکند ؟ خوش نیت باشد می شود خاله خرسه!
بسیاری از موسیقی هایی که در آمریکا خوانده می شود شرف دارد به موسیقی های پخش شده از صدا و سیما . خیلی مضحک است ! هر آهنگی که توانستند پخش کنند بعد بگئیند حق نمایش آلات موسیقی را در تلوزیون نداریم ، در همین شبکه استانی آذربایجان شرقی برنامه های شبانه شان نزدیک به 60 درصدش موسیقی است ، جالب آنکه وقتی آن خواننده محلی ساز خود را می نوازد ، کارگردان محترم ساز را پش تصویر یک گل یا گلدان یا ... پنهان میکند ، چرا چون غیر قانونی است !
- ترویج بی حجابی و بد حجابی و بی حیائی
حدود حجاب در اسلام مشخص است و هرکس آن را رعایت نکند به عنوان بد حجاب شناخته خواهد شد .
سوال از مقام معظم رهبری: زنان زیادى را دیدهام که حجابهاى متفاوتى دارند حال مىخواهم بدانم پوشش زنان چگونه باید باشد؟
جواب : زنان بجز صورت به مقدارى که شستن آن در وضو واجب است و دستها از سر انگشتان تا مچ، بقیّه اعضاى بدن خود را باید از نامحرم بپوشانند.
صدا و سیما به عنوان یک ارگان دولتی و عضوی از مجموعه جمهوری اسلامی موظف به رعایت موازین شرعی و اسلامی است ، یکی از این موازین رعایت حجاب اسلامی و عدم استفاده از آرایش است ولی موازین اسلامی کجا و صدا و سیما کجا ؟
با قاطعیت میتوانم عرض کنم هیچ فیلم و سریال و ... پخشی از صدا و سیما وجود ندارد که زنان حاضر در آن آرایش نکرده باشند ،و کمتر برنامه ای وجود دارد که در آن زنان حجاب سلامی داشته باشند .
بیرون بودن موها که یک چیز عادی و شایع است ، حتی در انیمیشن ها هم این اصول رعایت نمی شد !
هنر جدیدی که ارائه می دهند جلوه گر نمودن گردن و گوش های خانم بازیگر است و استفاده از لباسهای تنگ و بدن نما !
چرا باید در گزارش ها از زنان بد حجاب گزارش تهیه کنند ؟ این عادی سازی بد حجابی نیست؟
در برنامه طنز مبتذلی مثل ساختمان پزشکان کار به جایی می رسد که زن به شوهرش زنگ می زدند که برادرت اینجاست ، کارت که تمام شد بیا خانه ! این یعنی چه ؟ این عادی سازی روابط با نا محرم نیست ؟ چرا باید در فیلمهای ما زن و مرد نا محرم همدیگر را با اسم کوچک صدا بزنند ؟
چرا باید خانمی مقابل چشم 70 میلیون نفر لوس بازی در آورد و به نام برنامه کودک دست به هر حرکتی بزند ؟
برنامه کودک شده بهانه ای برای آواز خوانی زنان مجری ؟
یکی از نمونه انحرافاتی که صدا و سیما در حال رواج آن است جایزگزینی چادر های رنگی به جای چادر سیاه است ، جالب آنکه این بدعت را از شبکه قرآن شروع کرده است !
شاید ابتدا آنچنان قابل توجه به نظر نرسد چون رنگ چادر ها تیره است و جلب توجه نمی کند (این هم مانند همان است که گفتتد چادر تنها حجاب کامل نیست ، مانتو هم حجاب کامل است ) اما دوست من امروز آب باریکه است باید بدانیم که سیل در راه است ، امروز رنگ قهوه ای تیره و آبی تیری فردا رنگهای روشن و رنگ و وارنگ .
آیا این وقایع اتفاقی است یا جریانی پشت این وقایع وجود دارد ؟
یک مورد دو مورد نیست که بتوان نام برد ولی بنده به عنوان نمونه چند مورد را به صورت تصویری نام می برم " جهت مشاهده کلیک کنید "
جناب آقای ضرغامی ، مسئول محترم صدا و سیما ، مسئول یعنی کسی که در قیامت باید پاسخ گو باشد ، آیا این برنامه ها مطابق با اصول اسلامی ساخته شده ؟
آیا این همه نمایش ابتذال و فساد اتفاقی است یا طبق برنامه مشخصی اجرا می شود ؟
چرا در مورد حجاب و عفاف برنامه قابل توجهی ادائه نداده و نمی دهید ؟
خانمهای با حجاب در تلوزیون ما جایی دارند ؟
نظر |